Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 25 noiembrie 2010

Sondaj CSCI: 86% dintre romani cred ca politia are legaturi cu clanurile mafiote

85% dintre romani cred ca Politia Romana este profund influentata de interesele politice ale partidelor de la Putere, iar 86% cred ca exista legaturi intre conducerea Ministerului de Interne si clanurile mafiote din tara noastra, se arata in ultimul sondaj realizat de CSCI.

66% dintre respondenti au spus ca nu au incredere in Politia Romana si doar 28% au incredere, mai arata sondajul realizat la comanda Realitatea Tv, publicat miercuri seara.


La intrebarea "Cine este principalul vinovat din cadrul politiei pentru incidentul armat care a avut loc la Piatra Nemt?", 44% au spus Aurelian Soric, 38% Dan Fatuloiu si 8% Petre Toba.

Vasile Blaga este considerat cel mai competent ministru al Administratiei si Internelor, cu 39%, democrat liberalul fiind secondat de Liviu Dragnea - 28%. Fostul ministru de Interne, de la PNL, Cristian David are 14%, Dan Nica - 12% si Traian Igas - 7%.

La sondaj au participat 1206 persoane de 18 ani si peste si a fost realizat in perioada 19 - 23 noiembrie, prin metoda CATI. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”