Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 21 decembrie 2010

Avortul este O CRIMĂ!

1 comentarii:

roNS spunea...

>75% din nr de chiuretaje facute in spit din Romania sunt facute la tiganci..care deja au cate 4-5 plozi care nu stiu ce e aia scoala si ulterior munca. O solutie ar fi confiscarea averilor bisericesti si infiintarea unor adaposturi, centre de ingrijire a mamelor/familiilor sarace, reconversie si ajutor. Desigur intr-un sistem care nu ar tolera parazitismul si lenea. Sau hai sa ne ascundem dupa deget..
PS: sunt pro avort, sustin chiuretajele gratuite pt anumite categorii sociale si etnice, sterilizarea chirurgicala(voluntara :) ) gratuita. Cand va conta calitatea si nu cantitatea?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”