Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 12 decembrie 2010

Portretul luptatorului la tinerete, un film marginalizat

Am fost astazi la filmul Portretul luptatorului la tinerete. Cu greu s-au adunat cateva zeci de persoane. La intrare te intampina avertismentul caseritei: "Aveti grija ca in sala este frig". "Lasati, nu e nimic, ei au indurat si mai multe..." - ii raspund eu. "Cine?" - intreaba doamna de dincolo de geam. "Lasati...", ii raspund, interupand un dialog pe care il simteam teribil de inutil. "E foarte frig", insista dumneaei pana imi da biletul care costa doar 4 roni!!! Mai ieftin decat la oricare dintre filmele hollywodiene tampite ale caror afise troneaza pe peretii de la Cinema Timis si care vor incepe dupa acest film. Niciun afis cu filmul Portretul luptatorului la tinerete. Filmul este impresionant si nu voi face niciun fel de cronica a sa. Va indemn numai: mergeti sa il vedeti, altfel pierdeti un film care poate schimba suflete si mentalitati.

1 comentarii:

NS_Local spunea...

Nu, la proiectare nu s-a aflat nimic. Nu a fost nimic deosebit fata de proiectia unui film "de duzina".
Filmul este extraordinar, dar promovarea lui este dezamagitoare (aici ma refer la Timisoara).

Nu cred ca vor fi anuntate public astfel de date cand filmul abia a inceput sa ruleze in cinematografe. Tine de strategia de marketing a producatorilor...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”