Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 29 ianuarie 2009

Bancile din Rusia interzic iesirea din tara a datornicilor

Bancile din Rusia au reusit sa recupereze milioane de ruble de la datornici, dupa ce o decizie guvernamentala le-a interzis acestora sa maiiasa din tara.

In momentul in care datornicii reusesc sa-si achite datoriile, interdictia se ridica, relateaza Reuters. Pana acum au fost recuperate aproape 800 de milioane de ruble (24,25 de milioane de dolari) de la datornici, gratie celor 82.000 de interdictii date de guvern.

"Strategia e una foarte eficienta, un succes fenomenal. Daca cineva nu-si poate plati ratele pentru un imprumut de 100.000 de dolari, dar apoi isi cumpara bilete pentru o vacanta in Thailanda, e un lucru nu numai ilegal dar si immoral", a declarat un oficial din cadrul guvernului. Sursa:Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”