Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 25 ianuarie 2009

Oamenii credincioşi trăiesc mai mult. Cu dovezi ştiinţifice!

Pentru că, încă, e Duminică, să vă supun spre dezbatere un subiect adecvat. Am primit pe mail, din mai multe surse (primul a fost Mircea Picu) un fel de inventar al anilor adăugaţi sau scăzuţi vieţii omeneşti de diverşi factori. Dintre toţi, cel mai interesant mi se pare următorul

Credinţa
+7 ani

“Mai mult de 1.000 de studii au relevat o legătura între credinţă şi longevitate. Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Iowa au descoperit că pentru cei care participă la slujbele religioase cel puţin o dată pe saptămînă există cu 35% mai multe şanse de a trăi mai mult decît cei care nu au mers niciodată la o biserică”. Asta fără să mai socotim şansa vieţii de după!

Şapte ani adăugaţi sau mai puţin cu şapte ani? E dreptul fiecăruia de a decide! Sursa: Ioan T. Morar

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”