Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 25 ianuarie 2009

Presedintele sirian a felicitat gruparea Hamas pentru victoria impotriva Israelului

In timpul unei intalniri cu o delegatie Hamas, presedintele sirian, Bashar al-Assad, a felicitat gruparea palestiniana pentru victoria pe care a obtinut-o in confruntarea de 22 de zile cu Israelul, informeaza AFP, preluata de NewsIn.
Assad a primit sambata delegatia condusa de liderul din exil al gruparii palestiniene, Khaled Mechaal, si "a felicitat poporul palestinian pentru victoria pe care rezistenta a obtinut-o in Fasia Gaza", informeaza agentia oficiala SANA.
"Incapacitatea Israelului de a atinge obiectivele agresiunii sale, desi a folosit cele mai periculoase arme, este o dovada a atasamentului poporului palestinian fata de drepturile sale pe pămantul sau si fata de profunda sa credinta intr-o victorie in fata ocupatiei", a adaugat Assad.
La randul sau, delegatia Hamas a subliniat ca apreciaza "rolul Siriei, care a desfasurat eforturi la toate nivelurile pentru a sustine rezistenta poporului palestinian din Gaza in timpul agresiunii israeliene". Intre timp, la Cairo, sub medierea autoritatilor egiptene, continua negocierile pentru obtinerea unui armistitiu durabil intre Hamas si Israel. Sursa: Ziua.ro

15 comentarii:

Anonim spunea...

SoldatDac, te faci cu totul de ras!
In ura ta fata de evrei si Israel ai preluat chiar si o asemenea stire ridicola.
Iti doresc tie si camarazilor tai de aspiratii sa tot aveti parte de asemenea victorii.
Si precum citam si intr-un alt comentariu, "din greseala in greseala, spre VICTORIA FINALA".

Lupta NS spunea...

A fost o MARE VICTORIE si o sa explic in curand.

Anonim spunea...

Explica "dacule", explica, caci oricum vei face abstractie de realitati.
Intre timp vajnicii conducatori ai eroilor hamasisti vor continua sa se ascunda in gaurile lor de sobolani sapate sub cladirea spitalului din Gaza, ca sa fie mai siguri.
Vreau sa-ti amintesc ca in toate intalnirile fatza in fatza cu infanteristii israelieni, acesti "eroi victoriosi" au luat-o la fuga dupa scurte incercari de a se opune. Faptele lor mai de isprava in lupta au fost constituite de minarea a sute de cladiri locuite, in speranta ca-si vor surprinde inamicul. N-au reusit nici cu asta.
Dar la sfarsit, s-au declarat invingatori. Spre bucuria ta.
Asa va arata si victoria voastra.

Anonim spunea...

Voi jidanii sunteti niste viermi perfizi. Ati ajuns sa comparati armata vostra super inzestrata cu o organizatie paramilitara. Cel putin palestinieni au demnitatea sa lupte, asa cum stiu ei si cu mijloacele pe care le au, dar voi ati fost si veti ramane niste limbrici ordinari. In toata istoria voastra, atunci cand ati avut un adversar mai tare, nu ati facut altceva decat blowjob. In conditiile date intadevar pentru palestinieni,rezistenta lor impotiva jidovilor, este o mare victorie!

Anonim spunea...

Bine Criss & Company, ramai cu vorbaria ta murdara si cu spumele la gura. Nici nu esti capabil de altceva. Cand argumentele lipsesc si realitatea nu e de partea ta (inafara celei fabricate in oficinele arabe, naziste si in "Protocoale") trebuie sa te multumesti totusi cu ceva.
Precum am mai spus si merita sa repet, asa va arata si victoria voastra.

Anonim spunea...

Parca apare un text care anunta:

"A fost activată moderarea comentariilor. Toate comentariile trebuie să fie aprobate de către autorul blogului."

Daca e asa de ce ii permiteti lui Cornelus-cel-fara-de-minte-si-fara-de-preputz sa-si scuipe balele jidovesti cu texte rasuflate?

Anonim spunea...

Da' tu ce argumente ai Corneliu? In afara de minciunile si stereotipurile jidovesti (dovedite)?

Anonim spunea...

Dca erai o persoana care intradevar nu era informata corect, si impartaseai doar concluziile altora te-as fi inteles, si chiar ar fi meritat sa purtam orice discutie argumentata aici sau in alta parte. Dar tu nu faci parte din aceasta categorie. Tu pur si simplu esti EVREU, si nu ai nici o vina pentru asta. Dar trebuie sa intelegi un lucru, ce a fost a fost, iar discutiile pe acest blog ar trebui sa fie despre prezent si viitor. Tu faci parte din "tabara adversa". Nici asta nu e nici o problema....dar care este scopul tau aici!? Vrei sa ne schimbi convingerile? sau pur si simplu iti place sa te certi si sa insulti? Cum spuneam, intr-un alt post de-al meu, ca te inteleg, intrii ca sa te informezi, sa vezi cine suntem. Si eu, recunosc mai arunc o privire pe saiturile voastre, si cand vad ce debitati acolo,si mie imi vine sa scriu vrute si nevrute, insa renunt de fiecare data, pentru ca imi dau seama ca este inutil sa fac asta.Asa dar, eu ti-as recomanda sa renunti la a-ti lauda natia ta pe aici. Daca vrei sa faci niste aprecieri constructive, care sa nu tina in mod obligatoriu de problema semita,eventual pe marginea altor articole publicate pe acest blog, cred ca nu ar deranja pe nimeni. Dupa cum am observat sunt chiar evrei cetateni israelieni care au ajuns sa fie interesati de national- socialism. Deci daca ai ceva de spus spune, fara insa a face propaganda semita aici.

Anonim spunea...

Spumeg de indignare. Mi-e jena sa recunosc, dar asta e adevarul.

Lupta NS spunea...

"Parca apare un text care anunta:

"A fost activată moderarea comentariilor. Toate comentariile trebuie să fie aprobate de către autorul blogului."

Daca e asa de ce ii permiteti lui Cornelus-cel-fara-de-minte-si-fara-de-preputz sa-si scuipe balele jidovesti cu texte rasuflate?"

Pentru ca lumea sa vada ce gandeste si cum se exprima un evreu si cat dispret exista in aceste creaturi la adresa tarii si a poporului care i-a hranit cat timp au stat aici. Nimeni nu ne ajuta mai mult pana acum decat Corneliu. ;)

Anonim spunea...

SA VA FIE RUSINE!!!

Anonim spunea...

Ei, cineva mi-a folosit identitatea si a scris in numele meu. Nu-i nimic, falsul e obisnuit in practica national-socialista.
Si sunt eu ce care insulta? O faceti tocmai voi prin fiecare rand pe care-l publicati. Nu fac decat sa replic. Si pentruca nu aveti raspunsuri adevarate recurgeti la invective, cum am mai amintit. Vreau sa fiu inteles: nu am cum sa va schimb ideile fanatice. Din contra, am reusit numai sa le scot mai bine in evidenta. Ca sa va cunoasca lumea mai bine.
Nici nu ma intereseaza identitatea fiecarui "comentator". S-ar putea chiar ca din lipsa de participanti la discutie va "multiplicati".
Observati ca fara replicile mele, blogul vostru e practic mort la capitolul de comentarii, deci nu trezeste interes.
Bineinteles ca nu pot avea nimic cu romanii, ci numai cu voi, datorita urii ce-o promovati. Si nu considerati ca ii reprezentati pe romani, pentruca sunteti putini, izolati si considerati ca "trouble makers".
Am apucat deja sa stiu si asta.
Poate intr-o zi va va veni mintea la cap. Numai sa nu fie prea tarziu, dupa vreo "victorie" ca aceea pe care o admirati.

Anonim spunea...

Corneliu (ala circumcis) ameninta...

De fapt ce poti cere reprezentantilor "poporului ales" stilul lor e binecunoscut...

"Cineva" i-a furat identitatea. Crede ca doar un caine e scurt de coada? Sau poate chiar el scrie, asa sa bage zazanie!

Anonim spunea...

"Nu-i nimic, falsul e obisnuit in practica national-socialista."

Ha, ha, ha... vorbeste un ovrei... voi, detinatorii adevarului suprem, "popor ales"??

Vai de capul vostru!

Anonim spunea...

dragilor , dupa multe cautari pe net despre ce se intampla in tara si in lume , am dat peste site-ul vostru .cum am ajuns la el ; nimic mai simplu ; dai un search google sa cauti o asociatie pentru protejarea drepturilor omului . voiam sa ma inscriu pentru a lupta impotriva pasapoartelor biometrice si legii care permite ascultarea telefoanelor ; cand colo mi se deschid zeci de site-uri , forumuri intregi despre francmasonerie , talmud si multe altele .
ce sa zic acestui Corneliu si altora ca ei ??? decat ca toti romanii au inceput sa-i urasca pentru ce au facut cu finantele mondiale si cum au furat inca odata pentru a-si face averi incomensurabile ; v-as intreba ceva ? de ce va uraste toata lumea atat de mult daca voi sunteti asa buni ; si chestia e veche de mii de ani ; si mai e ceva , ne credeti voi animale dar pana la urma sa va temeti ; D-zeu va face dreptate ; blestemele asupra neamului vostru sunt grele si chiar cu toti banii din lume nu o sa va puteti rascumpara sufletul si poate chiar sanatatea trupului
Nu stiu noi ca romani chiar am fost bataia de joc a tuturor , cred ca trebuie sa ne unim si sa schimbam ceva !

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”