Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 8 februarie 2009

Doi suspecţi în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma! Unul a fost deja reţinut


Politia maghiara a facut publice numele si pozele principalilor suspecti in cazul mortii handbalistului roman Marian Cozma.

Conform spuselor comisarului sef din Veszsprem, principalii suspecti ar fi Rafael Sandort si Sztojka Ivant, doi cetateni maghiari.

Rafael Sandort are aproximativ 1.70 metri, constitutie atletica si par inchis la culoare, in timp ce Sztojka Ivant are 1.65-1.70 metri, atletic si ras in cap.

Handbalistul Marian Cozma a fost injunghiat mortal sambata seara, intr-un local din Veszprem. Sursa: Ziare.com

Poliţia maghiară a anunţat ca a prins unul dintre criminali, anunta postul tv Realitatea.

"Am primit acum fotografiile celor doi suspecţi. Este vorba de Rafael Şandor şi Stoica Ivan. Nu sunt de găsit şi bănuim că s-ar îndrepta spre România sau Serbia. Cei doi sunt cetăţeni maghiari", a declarat Ioan Bentze, ataşat Afaceri Interne la Budapesta.

"Se pare că aceştia vor să părăsească Ungaria, de aceea au fost daţi în urmărire generală. Restaurantul unde s-a petrecut incidentul este format din două părţi, o cramă şi un parter. La etaj erau nişte clienţi ai localului, aproximativ 30 de persoane, iar jos erau handbaliştii. La altercaţie nu au participat decât puţini, şi din cei de sus şi din partea de jos, unde erau handabaliştii, dar numărul exact încă nu se cunoaşte. Poliţia maghiară i-a identificat pe toţi cei care au fost acolo şi menţine legătura cu noi. Acum aşteptăm evoluţia anchetei", a mai spus Bentze, pentru Realitatea Tv.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, Monica Iacob Ridzi a declarat că unul dintre suspecţi a fost deja reţinut de poliţia maghiară, însă nu i-a dezvăluit identitatea. "Există doi suspecţi, iar unul a fost deja reţinut", a spus Monica Iacob Ridzi.

Semnalmentele celor doi suspecţii căutaţi de poliţie:

Raffael Şandor: aproximativ 1,70 metri, constituţie atletică şi păr închis la culoare


Stoica Ivan: 1,65 - 1,70 metri înălţime, atletic şi ras în cap.

Sursa:Realitatea.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”