Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 13 februarie 2009

Iasi: Jumatate dintre politistii de la Rutiera, urmariti penal


Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi au inceput urmarirea penala in cazul a 45 de politisti rutieri ieseni, dintr-un total de 90 de agenti.

"Am fost informati asupra faptului ca s-a inceput urmarirea penala in cazul a 45 de politisti rutieri. Mai multe amanunte nu va pot da", a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, subinspector Virginia Pralea.

La inceputul lunii ianuarie, ofiterii ai Directiei Generale Anticoruptie, coordonati de un procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, au descins la sediul Politiei Rutiere Iasi de unde au ridicat cateva zeci de mii de documente.

La o saptamana dupa descindere, patru politisti au fost pusi sub urmarire penala. Anchetatorii declarau la vremea respectiva ca cei patru politisti au fost acuzati de trafic de influenta si abuz in serviciu.

Actiunea DGA si a Parchetului de pe langa Curtea de Apel a fost demarata dupa ce s-au primit o serie de plangeri de la diversi cetateni. Sursa: Ziare.com

1 comentarii:

Anonim spunea...

"Nu ne mai trageti pe dreapta...." :))

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”