Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 4 februarie 2009

Infirmieră bătută de o pacientă ţigancă la Clinica de Pediatrie Bega, din Timişoara


O infirmieră de la Clinica de Pediatrie Bega, din Timişoara, care a vrut să aplaneze un conflict iscat azi, la poarta maternităţii şi a fost lovită şi păruită de o pacientă de etnie ţigănească, care îl acuza pe portarul unităţii medicale că i-a împiedicat soţul să intre în spital ca să-şi vadă copilul bolnav de pneumonie.

Bărbatul pacientei a intrat în spital, dar când a fost întrebat de portar unde merge, a început să facă scandal şi a chemat în ajutor şi pe soţia sa. Infirmiera, care a văzut scandalul, a încercat să aplaneze conflictul, dar s-a trezit agresată fără să aibă vreo vină.

Victima, care avea capul spart, a fost trasportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, iar bărbatul pacientei violente a fost amendat de poliţişti cu (doar) 200 lei, pentru tulburarea liniştii publice.

Infirmiera a declarat că nu intenţionează să depună plângere penală împotriva agresorilor.

Sursa: Evz.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”