Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 19 februarie 2009

Italia: Imigrantii au dat foc centrului de expulzare din Lampedusa


Imigrantii ilegali si solicitantii de azil din centrul pentru Identificare si Expulzare de pe insula Lampedusa, din sudul Italiei, au dat foc miercuri complexului, dupa ce au incercat, fara succes, sa evadeze.

Flacarile care au cuprins complexul au ajuns la 10 metri inaltime, iar o parte a cladirii a fost distrusa in totalitate, informeaza agentia ANSA.

Pentru a pune capat revoltei, politistii au ripostat cu gaze lacrimogene. 14 persoane au fost tratate pentru intoxicare cu fum.

Guvernul de dreapta de la Roma, condus de Silvio Berlusconi, doreste procesarea cat mai rapida a imigrantilor in aceste centre si expulzarea celor aflati ilegal pe teritoriul Italiei. Sursa: Ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”