Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 18 februarie 2009

O româncă acuză un carabinier de viol


Femeia, mamă a doi copii, spune că îi este frică să iasă din casă de teama carabinierului care a agresat-o în repetate rânduri.

Ultimul denunţ pe care S. P., 36 de ani, l-a făcut împotriva lui a fost în urma unei agresiuni sexuale, pe care Chestura din Rieti l-a acceptat cu greu.

Contactaţi de „Adevărul“, reprezentanţii carabinierilor nu au dorit să comenteze această situaţie.

În ciuda certificatelor medicale prezentate, colegii presupusului autor al violului i-au cerut femeii să îşi adune singură probele biologice pe care să le ataşeze denunţului.

Femeia îl acuză de repetate violenţe pe Antonio Felli, 48 de ani, carabinier din Roma şi care locuieşte în cazarma din Piazza del Popolo. În urma altor două plângeri depuse împotriva lui, românca spune că Felli a ameninţat-o cu moartea pentru a o determina să le retragă.

Pentru a fi mai convingător, susţine femeia, bărbatul a dus-o în seara de 22 ianuarie 2009 pe un drum părăsit de ţară unde a violat-o. Românca nu a depus plângere imediat, ci doar a doua zi, din cauza unei hemoragii.

Certificatul medical atestă violenţa sexuală, dar pentru poliţişti nu a fost de ajuns să îl pună pe vinovat sub urmărire. Sursa: Adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”