Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 1 februarie 2009

Protest la ambasada Serbiei din Bucuresti!


Solidaritate cu fraţii noştri din Serbia, românii din Valea Timocului, care au drepturile ingrădite de către autoritaţile politice si religioase sârbeşti.

Luând act de ultimatumul de 15 zile dat de autoritãtile din Negotin (Serbia), în data de 21 ianuarie a.c., pãrintelui Boian Alexandrovici, Protopop de Dacia Ripensis, pentru dãrâmarea fundatiei celei de a doua biserici românesti din Valea Timocului, Asociatia Noua Dreaptã anuntã organizarea unei pichetãri de protest în fata Ambasadei Serbiei la Bucuresti (Calea Dorobantilor nr. 34, lângã ASE).


Manifestarea este autorizatã de Primãria Capitalei si va avea loc luni 2 februarie a.c., între orele 10:00 – 12:00.

Facem apel la toate persoanele si ONG-urile preocupate de soarta românilor din jurul granitelor sã popularizeze manifestarea si sã participe luni 2 februarie la protestul din fata ambasadei Serbiei.


Detalii despre delegatiile Noii Drepte în Timoc aici si aici


Contact organizatori:

GSM: 0723.553.555, 0745.893.647
E-mail: info@nouadreapta.org

Biroul de Presa al Noii Drepte

info@nouadreapta.org

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”