Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 9 februarie 2009

Trei suspecţi în cazul uciderii handbalistului Marian Cozma! Doi au fost deja reţinuţi

Doi suspecţi au fost reţinuţi în cazul uciderii handbalistului român Marian Cozma. Ambii au fost prinşi în Austria. Alături de cei doi a fost reţinută şi o femeie, ea fiind cea care conducea maşina în apropierea localităţii Hartberg din Austria. Poliţia maghiară a declanşat o operaţiune de amploare şi caută şi un al treilea bărbat, dat în urmărire internaţională.

Poliţia austriacă a oprit maşina în care se aflau cei trei şi, din câte se pare, ei încercau să ajungă în Italia. Cele trei persoane nu au opus rezistenţă în momentul în care au fost reţinute şi au fost duse la cel mai apropiat sediu de Poliţie. De aici aceştia vor fi transferaţi la Centrul de Poliţie din Graz, de unde vor fi extrădaţi în Ungaria, pe numele celor trei fiind deja emise mandate internaţionale de reţinere.

Cei doi bărbaţi reţinuţi sunt Nemeth Gyozo şi Raffael Sandor, numele femeii nefiind încă dat publicităţii.

Cel de-al treilea suspect este Sztojka Iván şi este dat în urmărire generală. Sztojka Iván are 1,65 - 1,70 metri înălţime, este atletic şi ras în cap.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, duminică dimineaţă, după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia. La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de etnie ţigănească, în urma căruia Cozma a fost înjunghiat în zona inimii, iar alţi doi colegi au fost grav răniţi. Marian Cozma a murit în drum spre spital, în timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost înjunghiat în zona rinichilor.

Sursa: Realitatea.net

Asasinii fac parte din clanul mafiot ţigănesc Raffael, cunoscut in intreaga lume interlopa ungară.


Ucigasii surprinsi de camerele de supraveghere

Criminalul este Raffael Sandor, anunta politia ungara.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”