Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 17 aprilie 2009

Alegeri europene: Romania şi Bulgaria afară din UE




Partidul pentru Libertate din Olanda (Partij voor de Vrijheid, PVV), prin vocea liderului său - Geert Wilders, militează în campania electorală pentru parlamentul european, ca România şi Bulgaria să fie excluse din Uniunea Europeană. Motivul pentru care PVV doreşte reversiunea aderării celor două ţări este, bineînţeles corupţia...
PVV refuză de asemenea categoric aderarea Turciei la Uniune, fixând şi un termen: "nici acum, nici peste 100 de ani, nici peste 1000 de ani, niciodată!" Wilders mai propune dreptul de veto al parlamentelor naţionale asupra directivelor europene precum şi restrângerea Uniunii Europene la scopul iniţial, şi anume nimic mai mult decât cooperarea pe plan economic.
PVV este în plină ascensiune pe scena politică olandeză, lucru lesne de înţeles, în condiţiile unei creşteri masive a numărului imigranţilor şi a politicii comunitare ezitante. Geert Wilders este cunoscut pentru filmul său - Fitna - extrem de critic la adresa Islamului, lucru care i-a atras o urmărire penală în ţara natală şi o cenzură în Marea Britanie, că doar există dreptul la liberă exprimare, ce mama naibii...

6 comentarii:

Corneliu spunea...

E de fapt o expresie a rasismului lui Wilders, el fiind cunoscut pentru aceasta ca fiind unica motivatie a actiunilor sale.
Si acuma, oameni buni, cum va simtiti cand cineva va priveste din acest unghi?

Corneliu spunea...

Imi pare rau ca n-ati publicat la timp primul meu comentariu la acest articol.
Geert Wilders este cunoscut pentru motivarea sa rasista in tot ce face. Acum se indreapta si impotriva romanilor.
Cum va simtiti, oameni buni, cand voi insiva deveniti obiectul unei asemenea pozitii?
Si ce credeti ca simt evreii fiind pusi permanent intr-o asemenea situatie, desigur fara nicio asemanare de proportii?
Ati vrea, poate, sa sarute cuiva mana pentru aceasta?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Paste Fericit tie si celor dragi tie, si sa continui munca de folos pe care o faci!

Hristos a inviat!

Lupta NS spunea...

Nu e nicio motivatie rasista in actiunea lui Wilders. Are doar ratiuni economice, culturale, sociale. Cei ce au ajuns acolo nu sunt tocmai niste oameni de folos Olandei (cu exceptiile de rigoare!). Il intelegem.
Din alt punct de vedere trebuie sa spun ca GW este.... pro-sionist. Asa e vazut de cam toti nationalistii olandezi, iar el a si aratat asta cu multe ocazii.

Corneliu spunea...

Paste fericit si voua.
Lui SolatDac multumiri pentru aprecieri... :D
Stiu ca reusesc sa aduc putina culoare blogului, ca-i lipseste.
Cat despre Wilders, ceeace conteaza e concluzia sa care oricum e ofensatoare pentru romani si eu la asta m-am referit. Ce e in capul lui, desigur nu exprima din corectitudine politica, dar pot aduce analogia cu ratza: ceeace seamana cu o ratza, macaie si inoata ca o ratza este cel mai probabil o ratza...
Cat despre pro-sionismul sau, daca exista, nu ma impresioneaza.
Am cunoscut antisemiti sadea care in convorbiri de circumstanta se laudau ca au "buni prieteni evrei".
Mai, sa fie...

Izabela spunea...

Activitatile ce compun Crima Organizata (prostitutia, proxenetismul, traficul de persoane,traficul de droguri, evaziunea fiscala, etc) au un caracter secret si bine organizat, din care cauza realizeaza un impact social deosebit de negativ in multe state el constituind “cancerul perfid” care vlaguieste puterea societatii, ameninta integritatea guvernelor, determina cresterea taxelor care se adauga la pretul marfurilor, pericliteaza siguranta si locurile de munca ale cetatenilor, aduce daune agentilor economici aflati in competitie, controleaza prin forta banilor sindicatele, in final realizand o puternica influenta in sfera economicului, socialului si mai ales politicului

Grupurile politico-economice de inspiratie mafiota, cu legaturi în lumea interlopa, lupta de ani buni de zile sa controleze statul român.Istoria lor este lunga si porneste chiar dinainte de decembrie 1989. În atâtia ani au ajuns sa controleze oameni politici din toate partidele, oameni din politie, din procuratura, si, din pacate din justitie. Aceste grupari mafiote n-au aparut peste noapte si au mai încercat sa preia controlul ori de câte ori au simtit ca statul este slab. In acest moment au ajuns sa aibe putere sa fabrice si sa controleze dosare, sa declanseze anchete sau chiar sa le opreasca brusc Singura solutie pentru eradicarea acestui cancer social, este luarea de atitudine publica si exercitarea de presiuni asupra politicienilor alesi pentru a ne servi si reprezenta. Cu cat mai multi oameni isi cunosc si exercita drepturile date de Dumnezeu la libertate de constiinta si exprimare, cu atat mai greu le va veni acestor viermi gaunosi sa-si faca treaba lor murdara

Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie (care se afla sub papucul politicienilor corupti) si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa, in toata tara, inclusiv in judetul Arges. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia

Crima organizata cauta in mod constant afaceri legitime care pot fi folosite ca o acoperire.În spatele unor firme din judetul Arges care ofera locuri de munca pentru tinere, se ascund de fapt retele specializate în racolarea de fete care sfârsesc prin a se prostitua.
Aceste firme sunt folosite drept paravan, pentru a sustine activitati ilegale, pentru a spala banii, dar si pentru ca liderii mafioti sa fie vazuti drept antreprenori de succes.
Pe langa aceste firme, in stransa legatura cu ele, in orasul Curtea de Arges exista mai multe grupari mafiote care actioneaza subversiv si conspirativ in tara si strainatate (grupari mafiote indestructibile conduse de politia mafiota locala, care invoca motivul necunoasterii in legatura cu aceste bande) si care cu complicitatea taximetristilor locali, racoleaza, transporta si plaseaza fete pentru prostitutie, fete care ulterior sunt traficate extern(cele mai multe in nordul Italiei)

Conform datelor oficiale detinute de autoritatile italiene, in Roma 85% dintre prostituate sunt romance,in Milano 8 din 10 prostituate sunt romance. In Danemarca, Romania este tara cu cele mai multe prostituate si potrivit Europol, Eurojust, The Times, CNN, primul exportator de prostitutie din Europa este Romania.Fara complicitatea politiei, aceasta performanta negativa nu ar fi posibila

jurnalul.ro/special/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.html
ziarulprofit.ro/archives/14988
evz.ro/detalii/stiri/comisar-sef-judecat-pentru-favorizarea-infractorului-952994.html

Geert Wilders, parlamentar olandez: "România si Bulgaria ar trebui sa fie excluse din UE din cauza nivelului înalt de coruptie si nereguli care le fac nepotrivite cu calitatea de membru UE"

...gura pacatosului adevar graieste!!!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”