Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 22 aprilie 2009

Kebabul, interzis pe strada la Milano


"Sufocate" de "fenomenul kebab" care a invadat zona Lombardia, mai exact orasul Milano, autoritatile locale au emis o masura legislativa care interzice consumarea kebabului pe strada.

Persoanele care nu respecta aceasta interdictie risca sa fie amendate cu o suma de pana la 3.000 de euro, anunta Corriere dela Sera.

Pe lista produselor pe care italienii nu au voie sa le consume in strada, ci doar in local, se numara si inghetata, pizza si produsele de rotiserie.

Masura legislativa adoptata marti de consiliul local din Milano impune si un orar strict de functionare a localurilor de acest gen, ca o masura de siguranta. Daca pana in prezent acestea erau deschise non - stop, in viitor acest lucru nu mai este posibil.

"Penalizam pe toata lumea care vine in piata cu pizza si bere. Imaginati-va cum arata o toneta cu kebab in fata Domului", a declarat Carlo Monguzzi, membru PDL.

1 comentarii:

Corneliu spunea...

E intr-adevar o problema importanta. :D

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”