Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 24 aprilie 2009

Libertatea istoricilor in pericol si in SUA. Obama promite să lupte impotriva celor care neagă Holocaustul...

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a promis joi, in cursul unei ceremonii in amintirea "milioanelor de evrei care au murit in Al Doilea Război Mondial", să-i combată pe cei care "mint cand este vorba despre istorie" şi neagă existenţa Holocaustului, relatează AFP, citata de NewsIn. "Cei care spun că Holocaustul nu a existat perpetuează toate formele de intoleranţă - rasism, antisemitism, homofobie, xenofobie, sexism şi multe altele", a declarat Obama la Capitoliu, in faţa mai multor supravieţuitori ai Holocaustului.
"Trebuie să combatem acest flagel", a adăugat el.
Probabil se vor deschide si inchisorile americane pentru istoricii care nu accepta sa inchida gura la minciunile mafiei extorcatorilor holocaustologi. Amintim ca Ernst Zundel, Germar Rudolf, David Irving, Dr. Fredrick Toben sunt cativa dintre curajosii cercetatori ai "Holocau$tului" care au fost sau se afla in inchisoare pentru ca au dezvaluit adevaratele aspecte ale afacerii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”