Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 7 aprilie 2009

Mars de protest al studentilor basarabeni din Timisoara


Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara organizeaza in data de 8 aprilie 2009, incepand cu ora 19.00 un mars de tacere pentru sustinerea tinerilor basarabeni din Iasi, Chisinau si Bucuresti care au declarat ziua de 6 aprilie zi de doliu in Republica Moldova. Acest mars va porni din Complexul Studentesc, din fata sediului OSB Timisoara, cu traseul UVT - UPT - Piata Operei, unde vom incheia marsul cu aprinderea a cate o lumanare, ca subliniere a doliului.

Nationalistii Autonomi Timisoara se solidarizeaza cu protestul fratilor nostri basarabeni si cheama toti timisorenii sa se alature marsului anti-comunist.

1 comentarii:

RomaniaMare spunea...

Oricine e binevenit la acest marsh. Comunismul nu poate fi tolerat sub nici o forma, impreuna vom invinge epidemia roshie odata shi pentru totdeauna.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”