Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 10 aprilie 2009

Procuratura de la Chisinau: Cetateanul roman arestat in Moldova se numeste Johnattan Jerusalayem Netanyahu :D

http://www.procuratura.md/img/pr_title_md.gif
Un cetatean roman in varsta de 57 de ani a fost arestat in Moldova fiind acuzat de implicare in evenimentele produse in ultimele zile, a anuntat Procuratura Generala de la Chisinau. Numele acestuia este Johnattan Jerusalayem Netanyahu. Anuntul procurorilor moldoveni a fost facut la doua zile dupe ce presedintele Vladimir Voronin a acuzat Romania ca este amestecata in toate evenimentele din tara sa.

Iata comunicatul complet:

"In cadrul examinarii cauzei penale pe faptul organizarii dezordinii de masa si actiunilor intreprinse de uzurpare a puterii de stat a fost retinut cetateanul Romaniei JOHNATTAN JERUSALAYEM NETANYAHU (57ani).

La 9 aprilie curent, in cadrul perchezitiei la locul de sedere a acestuia, au fost depistate si ridicate harti multiplicate ale orasului Chisinau, fotografii ale cladirilor administrative, inclusiv a Parlamentului si Presedintiei si sticle cu substante inflamabile special adaptate.

Actualmente, procurorii efectueaza actiuni de urmarire penala intru cercetarea multilaterala, completa si obiectiva a circumstantelor celor intimplate si identificarea tuturor persoanelor vinovate cu tragerea lor la raspundere"
.

In cursul zilei de vineri, Ria Novosti anuntase ca numele romanului arestat ar fi Iordan Nicolae.

Ministrul roman de Externe, Cristian Diaconescu, a afirmat ca nu s-a primit nicio informare oficiala de la autoritatile din Moldova despre cetateni romani arestati in aceasta tara. sursa: hotnews.ro

2 comentarii:

Corneliu spunea...

Inca un jidan e declarat vinovat si nu unul oarecare, ci chiar fratele lui Beniamin Nataniahu, care a cazut in urma cu multi ani in actiunea de salvare a unui avion de pasageri de la Entebe.
Ce sa zic, nu stiu care sunt mai ridicoli: imbecilii de la conducerea "Republicii Moldova" manati de ura, prostie si incurcatura cu Romania sau voi care preluati stirea (nu sunteti singurii) manati numai de primele doua motive.
Oricum, numai bine. Corneliu.

Lupta NS spunea...

Iar nu ai inteles nimic Cornrliu. Stirea era comica. Omul ala din beciurile SIS isi batea joc de ei si in acele momente cand nemernicii aia il torturau, cu siguranta. Am si pus semnul ":D" adica un ranjet. Iti dai seama ca nu ne asteptam ca evreii sa fie de partea noastra in lupta anti-comunista. ;)

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”