Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 13 aprilie 2009

Propaganda comunista: Un milion de ziare, distribuite gratuit in R. Moldova

In timp ce ziaristii independenti sau cei au opozitiei sunt batuti pe strada, saltati cu dubele si snopiti in bataie prin beciurile Securitatii comuniste ale asa-numitei Republici Moldova, autoritatile comuniste au tiparit la Editura "Universul" peste un milion de ziare "Comunistul", pentru a fi distribuite gratuit in toate localitatile "Republicii Moldova".

Potrivit ong.md, care fac trimitere la paznici si lucratori de la Editura "Universul", trei masini, care apartineau Guvernului Republicii Moldova, au transportat intreaga noapte, in diferite localitati din provincie cele circa un milion de ziare.

Reprezentantii editurii "Universul" au refuzat sa ofere confirme informatiile, relateaza site-ul Ong.md.

Numarul de luni al ziarului "Comunistul" contine o serie de reportaje, in care partidele de Opozitie sunt acuzate de organizarea actiunilor de vandalizare a Parlamentului si Presedintiei.


Tot in acelasi numar, site-ul Unimedia este acuzat ca ar fi unul "fascist". sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”