Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 19 aprilie 2009

Roman ucis in Bolivia. Oamenii dictatorului marxist Evo Morales afirma ca el facea parte dintr-un grup ce dorea asasinarea presedintelui


Trei barbati au fost ucisi joi dimineata de fortele boliviene, printre care ar figura si un roman, pentru ca ar fi pregatit asasinarea presedintelui Evo Morales, relateaza Mediafax citand New York Times.

Presedintele Evo Morales a declarat joi ca trei barbati au fost impuscati mortal de un co­mando al politiei in orasul Santa Cruz, fiind implicati intr-un com­plot care viza asasinarea sa, a vicepresedintelui si a unui alt oficial. Oficiali ai politiei au declarat ca trei barbati, identificati ca fiind un roman, un irlandez si un bolivian, au fost ucisi dupa ce au deschis focul asupra comandourilor care au incercat sa intre in camera lor de hotel. Un cetatean ungar si un bolivian au fost arestati in legatura cu acest incident, potrivit politiei. Agentia oficiala de presa din Bolivia i-a descris pe cei cinci barbati implicati in complot drept mercenari care fac parte dintr-o "celula terorista". Opozantii lui Morales considera insa ca este prea curand pentru a descrie acest episod drept un plan de asasinat, fara dovezi detaliate. "Ieri am dat instructiuni vice­presedintelui pentru arestarea acestor mercenari, iar in aceasta dimineata am fost informat despre un schimb de focuri care a durat jumatate de ora la un hotel din Santa Cruz - trei straini au fost ucisi si doi arestati", a precizat Morales.

Foto: Trioul dictatorilor marxisti ai Americii Latine: Chavez, Castro, Morales.

Evo Morales a mestecat coca în faţa Comisiei antidrog a ONU

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”