Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 24 aprilie 2009

Tablourile lui Adolf Hitler, licitate la 100 000 euro

Tablouri atribuite lui Adolf Hitler, care au fost găsite în 1945, în Germania, de un soldat britanic la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, au fost vândute, joi, în comitatul Shropshire din Marea Britanie, de casa de licitaţii Mullock's, informează BBC.

Până de curând, cele 13 picturi au fost păstrate în garajul unui colecţionar. Câteva dintre picturi, care sunt în general peisaje, sunt semnate într-un colţ cu "A. Hitler".

Una dintre picturi, care înfăţişează un bărbat stând pe un pod de piatră, a fost vândută pentru 10.000 de lire. Potrivit reprezentanţilor casei de licitaţii Mullock's, preţul total de vânzare al tablourilor, de 95.589 lire sterline, le-a depăşit cu mult aşteptările. sursa: click.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”