Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 9 aprilie 2009

Tineri batuti animalic si arestati la Chisinau.

Serviciile secrete ale regimului totalitar comunist de la Chisinau continua sa reactioneze cu o violenta animalica. Dupa ce i-a identificat pe tinerii participanti la demonstratiile pentru libertate de zilele trecute, securistii ii vaneaza pe strazi, ii bat cu salbaticie si apoi ii duc spre beciurile de ancheta. Imaginile de mai jos va vor arata cu prisosinta natura criminala a regimului lui Vladimir Voronin.
Indemnam pe toti tinerii din Chisinau sa adopte tactica nationalistilor autonomi si sa isi acopere feţele pentru a nu fi recunoscuti si sa incerce sa se regrupeze pentru a asalta institutiile regimului dictatorial comunist.

Jos comunismul!



Blocul Negru al Nationalistilor Autonomi

2 comentarii:

Unire88 spunea...

Adevarati criminali comunistii. Trebuie facut ceva din Romania sa ii ajutam pe fratii nostri,nu putem sa ii lasam la greu. Unire!

Anonim spunea...

a venit vremea ca Romania sa reactioneze ajutatsene mai oameni, ca suntem diun neam...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”