Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 2 mai 2009

1 Mai nationalist. Germania si Cehia

Ca urmare a interzicerii marsului nationalist de la Hanovra, Germania, fiecare grupare nationalista a activat in zona sa. Va prezentam in acest post o parte dintre marsuri, urmand ca zilele urmatoare sa prezentam noi imagini. 
In Germania au avut loc demonstratii ale nationalistilor in urmatoarele locatii. Dortmund:400; Dresden:260; Ulm / Neu-Ulm:1200(lt.ARD); Hamburg:50; Rotenburg:160; Siegen:110; Greifswald:200; Berlin: 300; Freiberg:500 (lt.MDR teletext); Mainz:170; Weiden:400; Itzehoe:100 .
Multumim camarazilor nostri germani care au fost amabili si ne-au trimis fotografii si informatii. Wir danken unseren deutschen Kammaraden, die uns Fotos und Infos gesendet haben.
Ulm/Neu-Ulm


Demonstratia nationalistilor cehi in Brno. Au marsaluit in jur de 500 de nationalisti conform Radio Praga, 700 - 800 de participanti conform organizatorilor. Au fost prezenti Dělnická strana/Partidul Muncitorilor, Tineretul Liber Brno, Nationalistii Autonomi Cehi, delegatii ale nationalistilor germani din Dortmund si Austria.
Marsul a fost organizat sub motto-ul: "Ziua Muncii în spiritul naţional-socialismului"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”