Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 8 mai 2009

A inceput defrisarea parcului unde va fi construit Monumentul Holocaustului


Autoritatile au inceput vineri defrisarea parcului aflat intre strazile Brezoianu, Lipscani, Anghel Saligny si Mihai Voda, langa Primaria Capitalei, unde urmeaza sa fie construit Monumentul Holocau$tului. Potrivit reprezentantilor fundatiei Ecocivica, angajatii ADP Sector 5 au smuls vineri, fara autorizatie de defrisare, aproape tot gardul viu din jurul parcului.

“Au fost smulsi 600-800 arbusti tuia, care nu se mai pot replanta, paguba fiind de 300.000-400.000 RON. Sositi la fata locului, inspectorii Garzii de Mediu Bucuresti au constatat in jurul orelor 13:30 ca nu exista autorizatie de desfiintare, motiv pentru care angajatii ADP au disparut in circa 5 minute”, a declarat Dan Trifu, presedintele fundatiei Ecocivica.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie nu a putut fi contactat pentru a ne furniza mai multe informatii. sursa: HotNews.ro

Un "monument" urat pentru care nu simtim nimic bun si care nu ne aduce in minte decat amintirea unui parc pierdut si gaura gigantica din bugetul public. Sa nu il uitati pe Oprescu!!! A vorbit despre o dezbatere publica pe tema asta. In scimb, a trecut direct la raderea copacilor. O sluga a holocau$tologilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”