Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 26 mai 2009

Noua Dreapta Brasov la Marsul Normalitatii






2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca nu vor mai fi homalai,atunci ND ce mai face?M-as bucura sa vad ca si romanii sa fie pe scena national-socialista asa ca vecinii si prietenii nostrii europeni,care nu demonstreaza in numele religiei,nu amesteca religia cu politica partidelor de dreapta,ceea ce in Romania e chiar invers.Din aceasta cauza nu se ia masuri contra tiganilor,deoarece si ei sunt crestini ortodocsi,merg la biserica iar la popa nu conteaza rasa sau culoarea (sunt toti fii domnului).Nationalistii vestici nu demonstreaza in numele religiei contra islamizarii tarilor lor,ci cu motto-ul:aceste culturi si Etnii straine nu au ce cauta intre noi,din cauza neasemanarii intre noi se va ajunge la conflicte potentiale.Sunt de parea lor ca:Religia nu are ce cauta in politica si,nici Politica nu are ce cauta in Religie.Pe cand in Romania e chiar invers,daca ne vom rezuma numai pe religie atunci in afara de homalai nu vom mai avea nimic de protestat.Ar fi prea frumos sa vedem ca si-n Romania nationalistii se unesc,avand ca scop nationalismul-european,de a ne putea si noi rezuma pe un lucru concret,ce vrem sa facem si pe cine ne bazam.

Lupta NS spunea...

Rusii de exemplu (ca tot sunt asa de des luati ca model de unii ce se revendica a fi "NS") demonstreaza de cele mai multe ori in numele religiei. Partidul National Socialist Rus se declara Ortodox. National Socialistii francezi se declara adeseori catolici samd. Nu exista uniformitate in problema asta.
Tiganii nu sunt ortodocsi. Arareori sunt crestini, extrem de rar. Adeseori sunt pagani adepti ai vrajitoriei si chiromanitiei.
Nu avem nimic in comun cu ei. Multi preoti o spun. Dar asta e alta poveste...
In mare parte de acord ca e bine ca politica si religia sa nu se impleteasca pentru ca nu se constata decat o relativizare a credintei cu efecte daunatoare asupra religiei si politicului deopotriva.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”