Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 14 mai 2009

Spania: Directorul de Sport al TVE, demis pentru nedifuzarea imnului național


Julian Reyes, directorul departamentului Sport al televiziunii naționale spaniole TVE, a fost destituit pentru că nu a transmis în direct momentul interpretării imnului național la finala dintre Barcelona și Athletic Bilbao.

Aseară, în timpul transmisiei TVE de la finala Cupei Regelui, jucată de Barcelona și Athletic Bilbao pe stadionul Mestalla din Valencia, directorul de sport al TVE, Julian Reyes, nu a difuzat momentul în care a fost cântat imnul țării.

El a ales să dea legătura la Bilbao și la Barcelona, orașele finalistelor. Mai târziu, în timpul pauzei dintre celel două reprize, s-a difuzat înregistrarea mometului în care a fost cântat imnul țării, cu scuzele de rigoare, precizându-se că este vorba despre o eroare umană.

Conducerea TVE l-a demis pe directorul departamentului de Sport al televiziunii naționale spaniole, Julian Reyes, considerând că greșeala este foarte gravă. sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”