Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 3 iunie 2009

Ahmadinejad a calificat Holocaustul drept "o mare inselaciune"

Presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad a calificat din nou Holocaustul drept "o mare inselaciune", relateaza AFP, preluata de NewsIn.

El a declarat ca democratiile liberale ale lumii au degradat "valorile umane". "Identitatea democratiei liberale a fost dezvaluita lumii prin protectia sa fata de cel mai criminal regim din istoria umanitatii, regimul sionist, folosind marea inselaciune care este Holocaustul", a subliniat Ahmadinejad, care a vorbit in fata a 600 de persoane invitate de Iran pentru comemorarea a 20 de ani de la moartea ayatollahului Rouhollah Khomeiny, fondatorului Republicii islamice.

"Ideile si sistemul regimurilor liberale au coborat standardele perfectiunii umane. Regimurile liberale nu pot rezolva nici cele mai simple problemele politice din lume", a adaugat el.
Ahmadinejad a negat de mai multe ori amploarea si chiar realitatea Holocaustului. sursa: ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”