Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 12 iunie 2009

Alt evreu ambasador in Romania? Obama l-a nominalizat pe Mark Henry Gitenstein ambasador SUA la Bucuresti

Presedintele american Barack Obama l-a nominalizat joi pe avocatul Mark Gitenstein, de origine evreiasca, pentru postul de ambasador al SUA in Romania.

Mark Gitenstein este de profesie avocat, din Chicago, si a ocupat diferite pozitii in administratia americana. El a fost acuzat ca a facut lobby pro-corporatist in Congresul SUA, ceea ce a determinat Administratia Obama sa nu-l mai propuna ca sef al unei directii din Deprtamentul pentru Justitie.

Nicholas Taubman (tot evreu), fost ambasador american la Bucureşti, între 5 decembrie 2005 şi 3 decembrie 2008 şi-a încheiat mandatul şi a plecat de la post la finele anului trecut, responsabilităţile sale fiind preluate de însărcinatul cu afaceri, Jeri Guthrie-Corn.

2 comentarii:

Corneliu spunea...

Si ce e rau in numirea lui?
Daca era negru era mai bine?
Poate propuneti voi pe cine sa nominalizeze.

Corneliu spunea...

O parte din activitatile lui Gitenstein.

http://www.afterdowningstreet.org/node/39882

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”