Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 14 iunie 2009

Crimele comunismului: Mineriada din 13 - 15 iunie 1990




Mineriada din 13-15 iunie 1990 = terorism de stat


13 iunie 1990 - Romanii marcheaza 19 ani de la cea mai sangeroasa mineriada




Remember – un scurt bilant “contabil” al perioadei 13 – 15 iunie 1990:

3500 bucuresteni batuti
1466 cartuse de razboi trase asupra civililor
1024 arestari ilegale
746 raniti
130 morti “neoficiali”
5 morti “oficiali”
6 violuri “oficiale”

Niciodata uitat, niciodata iertat pentru crimele sale: bestia bolsevica Ion Iliescu


Citeste Ion Iliescu - Biografia secreta

...chipul bestiei

2 comentarii:

Freedomfighter833 spunea...

Iliescu si bolsevicii lui nu trebuie lasati sa scape trebuie pedepsiti pentru crimele lor.

Anonim spunea...

. Roman si gelu voican si voiculescu colaboratorul si mircea dinescu si c tudor popescu si rosca stanescu si altii cunosc planul bolnav al unor minti bolnave detaliile planului dar tac. Slavitul conducator iliescu fost hot de buzunare apoi organ de partid apoi scolit fara sa citeasca un rand si dictator din umbra in timpul lui ceausescu, a dat din coate a castigat increderea ceausestilor apoi a dat lovitura de stat in 89. Comunismul si securitatea au continuat violent. Iliescu i-a imbracat pe securisti teroristi in dec 89 si la mineriade ca sa lupte pentru el. Au dat la fier vechi economia care aducea paine pe masa tuturor atunci cand ceausescu ne lipsea doar de libertate, carnea si caldura. Iar acum la foarte multi le lipsec banii si unii mor pentruca viata depinde de acestia. Si patriciu si vantu si voiculescu si alti cativa au fost parghiile. Mare parte din tara si hrana de la gura poporului a fost data lor ca sa o cheltuiasca in strainatate cu alti securisti repartizati de iliescu la afacerile lor. Si acestia au cumparat mas media impuiata cu vanzatori de suflete si au angajat ziaristi la fara frecventa golani analfabeti de la antenelor 123 si realitatea tv cu ziare securist comuniste ca ziua adevarul gandul cotidianul gardianul jurnalul national si chiar gazeta sporturilor care sa ascunda adevarul sa minta poporul sa creeze scenarii ca securistii sa fure si sa omoare in voie. Fostii securisti si secretari de partid comunist rude si acoliti de la sate cumpera pamanturile cu 100 RON hectarul cand face 10000 RON pe hectar. Au adus nelegiuirea hidoasa in justitie. Au pus mana pe magistratura curtea constitutionala. Au pus mana pe CNA ca sa ingradeasca presa libera si sa ocroteasca minciunile mas media iadului. Au trimis agitatori betivi si fara Dumnezeu la lupta cea mare sa minta sau sa mituiasca sau sa ameninte poporul pentru a vota securist comunisti in timp ce mas media draceasca spala creerele. Si au aparut asa zise partide fara ideologii decat aceea a furatului. Psd/pc pnl si udmr sant opusi unii altora la stilul de a fura insa cand vine cineva care este impotriva furatului acesti hidosi criminali voteaza la unison si ranjesc dintii lacomi la popor ca o banda de diavoli sub aripa slavitului conducator anticrist iliescu. Acesti ordinari saboteaza guvernul si submineaza siguranta nationala orice pentruca securistii si acel Nero satanic iliescu slavit de paraziti criminali pagani si urat de popor sa tina capul afara din zmoala de unde sa hapaie hrana de la gura poporului.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”