Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 8 iunie 2009

I-a pus pistolul la tampla! Rafuiala intre arabi la Timisoara

Arabii din Timisoara, un real pericol pentru siguranta cetatenilor timisoreni. Nici zonele centrale nu mai sunt sigure!

Scandal cu amenintari si arma pe o terasa din Piata Unirii! Un cetatean arab s-a napustit asupra altuia, patron de bar, pe care l-a pocnit, l-a daramat, iar apoi i-a pus un pistol la tampla. Alti arabi au sarit si l-au imobilizat, dar la scurt timp, chiar cand si-au facut aparitia politistii comunitari, acesta a reusit sa scape si a disparut. Totul s-a intamplat putin inainte de miezul noptii.

Patronul arab al unei terase de langa Domul Catolic din Unirii statea la o masa impreuna cu cativa clienti. La un moment dat, un alt arab s-a apropiat. Fara niciun cuvant, a mers glont la patron si i-a tras cu sete un pumn. Acesta a cazut langa masa.

Atacatorul nu s-a oprit aici. A scos un pistol si, in vazul lumii, i l-a pus patronului la tampla dreapta. Cativa dintre clienti, tot cetateni arabi, i-au sarit in ajutor. Au tabarat asupra agresorului si l-au imobilizat. La scurt timp, si-a facut aparitia o patrula a politiei comunitare. La vederea agentilor, atacatorul s-a smuls din stransoare si a rupt-o la fuga.

Politistii n-au reusit sa-l prinda. I-au alertat si pe colegii de la Sectia 1 care au pornit pe urmele lui. In acest rastimp, patronul terasei, de origine libaneza, a fost dus la Sectie pentru declaratii. La fel si ceilalti cetateni arabi de pe la mese care fusesera martori la toata scena.

Se pare ca totul a pornit de la niste datorii. Patronul de terasa avea sa-i inapoieze agresorului, de origine tunisiana, 300 de lei.

"Exercitand serviciul de patrulare in Piata Unirii, la o terasa din partea dreapta a bisericii catolice a fost un grup de cetateni arabi, iar patronul acelei terase a fost amenintat cu un pistol cu gaze. In urma sesizarii ne-am deplasat la fata locului, iar atacatorul care l-a amenintat pe patronul terasei a fugit, iar doi prieteni de-ai dansului au fost retinuti si predati colegilor de pe Delta 1 si condusi la Sectia 1 Politie pentru a se lua masurile impotriva atacatorului" , spune agentul Catalin Gelu, de la Politia Comunitara Timisoara.

"A scos pistolul. Eram la masa si dintr-o data am vazut pistolul scos.A venit ala direct peste el, la masa" - adauga un prieten al patronului atacat.

Dupa aproape o ora, atacatorul, insotit de socrul sau, s-a prezentat la Politie pentru declaratii. El a activat in Legiunea Straina, e stabilit in Timisoara si este casatorit cu o romanca.

Politistii vor sa afle cu exactitate de la ce a pornit rafuiala si daca atacatorul avea permis pentru pistolul cu care l-a amenintat pe cunoscutul sau. Agresorul va fi cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. sursa: agenda.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

se porcarii scrieti, numai minciuni.
macar, scrieti adevarul nu prostii.

Anonim spunea...

Cu ce nu esti de acord? ce e minciuna, de ce e minciuna?! Vino si argumenteaza, altfel scrii numai sa te afli in treaba.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”