Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 29 iunie 2009

O femeie de etnie ţigănească a lovit un poliţist francez cu un bebeluş

O femeie ţigancă a încercat să agreseze un poliţist, în Franţa, folosindu-se de un bebeluş pe care l-a ridicat în aer, de picior, lovindu-l pe ofiţer, pentru că acesta a vrut să reţină un ţigan din acelaşi cartier, joi seară, informează Nord Eclair.

Incidentul s-a petrecut în cartierul parizian Cul-de-Four, în momentul în care o patrulă a poliţiei a încercat să reţină un bărbat ţigan , pentru că acesta nu avea permis de conducere sau asigurare. Acesta a opus rezistenţă, alţi ţigani din preajmă s-au implicat în ceartă, iar poliţiştii au fost nevoiţi să cheme întăriri.

O tânără ţigancă, din România, a smuls, atunci, un bebeluş din braţele unui bărbat şi, îndreptându-se spre un ofiţer, a ridicat copilul în aer, ţinându-l numai de picior, şi l-a lovit pe poliţist. Femeia a încercat, apoi, să arunce bebeluşul la pământ, însă a fost oprită în ultima clipă de ofiţeri.

Scandalul a degenerat, mai multe femei ţigănci dezgolindu-şi sânii şi împroşcând ofiţerii cu lapte matern, iar un bărbat s-a automutilat, tăindu-se pe stomac.

Tânăra care a agresat un ofiţer folosind bebeluşul a fost reţinută, iar copilul ar putea ajunge în grija serviciilor sociale, după o anchetă privind părinţii săi.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru violenţă şi rebeliune. dupa sursa: mediafax.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

Da...La ei parca e o traditie sa foloseasca prunci pe post de obiecte contondente... ciudat...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”