Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 28 iunie 2009

Un ţigan a urmărit şi agresat un echipaj de salvare chiar în curtea Seviciului de Ambulanţă Timiş

Urmărire ca în filme pe străzile din Timişoara, duminică dimineaţă. Un cetăţean de etnie ţigănească, supărat pe medicii de la ambulanţă, a urmărit salvarea până în curtea Ambulanţei Timiş unde a lovit-o cu maşina şi l-a agresat pe şofer cu o bâtă de base-ball.

Şoferul recalcitrant are 23 de ani şi locuieşte în cartierul timişorean Kuncz. El a sunat, duminică dimineaţă, la ambulanţă, pentru a solicita ajutor. Medicii spun că au fost chemaţi să-i acorde primul ajutor surorii tânărului care, după o beţie zdravănă, suferea de depresie.

Tânăra de numai 17 ani a refuzat să fie transportată al spital, spun medicii. În momentul în care fratele ei a văzut că echipajul salvării se pregăteşte de plecare a devenit violent. Medicii de la ambulanţă spun că el a vrut să se răzbune pe ei pentru că nu a fost mulţumit cum a fost tratat în urmă cu zece zile de alt echipaj al ambulanţei. Atuncii el a chemat medicii pentru că, la beţie, şi-a tăiat venele.

Cei de la ambulanţă au mers atunci şi cu un echipaj al poliţiei pentru siguranţă. Supărat foc că data trecută a fost vizitat şi de poliţie tânărul a plecat în urmărirea salvării cu o Dacie deşi nu are permis de conducere şi pe deasupra mai şi consumase alcool.

„Am fost chemaţi la solicitare penstru sora tânărului care suferea de depresie după ce a consumat alcool. Au spus că au sărbătorit pentru că au aflat că soţia acestuia este însărcinată în trei luni. Şi acum zece zile tot asta sărbătoreau, când au mers colegii noştri să-l ajute pentru că şi-a tăiat venele. A sărit să ne agreseze iar când am plecat ne-a urmărit până la sediu, chiar dacă şoferul a pornit semnalele luminoase şi acustice şi a trecut pe roşu. Când a ajuns la noi la ambulanţă a intrat cu maşina în spatele ambulanţei, s-a dat jos cu o bâtă de base-ball şi l-a lovit pe şoferul nostru” Cristina Mateşiu, asistent ambulanţă. sursa: tion.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”