Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 5 iulie 2009

Budapesta: Manifestatie a Garzii Maghiare dispersata cu gaze lacrimogene

Liderul formatiunii Jobbik, Gabor Vona, a fost la randul sau lovit si incatusat de catre fortele de represiune, dupa cum se poate vedea si din imaginile video. Vona a fost eliberat in cursul zilei de duminica. (Lupta-NS.info)
Politia ungara a dispersat violent, cu gaze lacrimogene si bastoane, sambata, la Budapesta, o manifestatie neautorizata, a unor nationalisti radicali protestand contra recentei dizolvari a Garzii Maghiare, ranind 20 de persoane, 15 persoane spitalizate, 216 arestate.
Mai multe sute de persoane, dintre care aproape 200 de membri ai Garzii Maghiare, s-au adunat in centrul capitalei pentru a denunta dizolvarea pronuntata joi de Curtea de Apel din Budapesta a formatiunii paramilitare a partidului de extrema dreapta Jobbik, creditat cu 15 la suta din voturi la ultimele alegeri europene.

Lansata in august 2007 si avand un efectiv de peste o mie de membri, Garda Maghiara se opune vehement modului de viata anarhic al minoritatii tiganesti si infractionalitatii violente a acestei populatii.

Imbracati in uniforme inspirate de cele ale membrilor Crucii cu Sageti (formatiune nationalista ungara din cel de-Al Doilea Razboi Mondial), membrii Garzii organizeaza regulat defilari cu discursuri virulente pentru "apararea natiunii maghiare".

4 comentarii:

Anonim spunea...

Sa fac ceva pe ei, de bozgori.
De ce trebuie sa fim solidari cu unii care ne injura si zic ca le-am furat teritorii?

Lupta NS spunea...

Din bruma de demnitate pe care sper ca o mai avem. Ii respect pentru ca isi apara cu hotarare convingerile infruntand sistemul cu orice riscuri. Asa ceva vezi in Romania foarte rar si numai la persoane individuale, in niciun caz la vreo grupare, asociatie, partid. Pentru asta ar trebui respectati.

Ce avem noi cu ei o rezolvam numai barbateste, cu curaj si fara interpusi, fara sa ne bucuram ca pe aia (mai uniti si mai hotarati decat noi!) i-a interzis acelasi sistem care aici ne tine in aceleasi conditii.

Wladek spunea...

Magyarország katonái
Tudtok-e még talpra állni
Tudtok-e még a hazáért
Fél világgal szembeszállni
Kitartani mindhalálig
Vissza el a szent határig
És ha eljön majd az idő
Jó anyátok így búcsúzik:
Menj, menj, menj, menj!
Soldati ai Ungariei,stiti sa va mai ridicati in piciaore
stiti sa va infruntati cu jumate de lume ptr tara
Sa rezistarti pana la moarte,inapoi pana la granitele sfinte
si daca vine timpul buna voastra mama asa isi ia larevedere:
Du-te,Du-te....

Respect Hungaria !!!

Wladek spunea...

In strofa de mai sus ma refeream la faptul ca magyarii lupta nu la "revansardism". Respect pentru Hungaria !!!! Sper sa vina si ziua in care vom vedea si la noi asa ceva, abia o astept......

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”