Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 13 iulie 2009

Fost luptător, ucis într-un club din Comăneşti de către un clan de ţigani

Un bărbat din localitatea băcăuană a murit sâmbătă noapte, după ce a fost înjunghiat în inimă de mai mulţi atacatori. Incidentul s-a produs într-un club şi a fost surprins de camerele de supraveghere ale localului. Martorii spun că bărbatul de 34 de ani, fost luptător, a fost atacat de mai mulţi bărbaţi fără motiv. A fost înjunghiat in cap si piept. Se pare că agresorii fac parte dintr-un clan de ţigani dintr-o localitate învecinată.

Victima a fost dusă imediat la spital, iar cel care i-a acordat primul ajutor era medicul de gardă, specialist ORL. Încercările de resuscitare au eşuat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”