Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 12 iulie 2009

Germar Rudolf din nou liber!

Dupa 44 de luni de detentie pentru delict de opinie, Germar Rudolf si-a revazut familia si se plimba din nou liber.

Mannheim / Ba-Wü: In data de 4 iulie Germar Rudolf a fost eliberat din inchisoarea JVA Mannheim. Pe 19 octombrie 2005, Rudolf a fost arestat in Statele Unite si deportat in Germania. La sisire a fost arestat de catre autoritatile de politie si transferat la o inchisoare in Stuttgart-Stammheim în Baden-Württemberg. In martie 2007 Mannheim District Court l-a condamnat pe Rudolf la 2 ani si sase luni de inchisoare pentru incitare la ura, subaprecierea mortii (??) si calomnie.

Clar si scurt: Germar Rudolf este unul dintre tinerii intelectuali care si-au sacrificat libertatea pentru a spune lumii adevaruri ascunde de catre mafia holocaustologilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”