Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 22 iulie 2009

Patronul evreu al clinicii Sabyc: M-am săturat să fac doar ce e bine, a face rău este mult mai pervers

Pasionat de maşini scumpe, fete frumoase, motociclete şi viteză. Este portretul robot pe care şi-l face singur pe HI 5, Yair Miron (Miron este numele de 'adoptie'). Născut în Tel Aviv, Israel, în 1982, Yair Miron deţine 95% din clinica Sabyc şi este principalul suspect în traficul cu ovocite şi embrioni umani.

REALITATEA.NET - Patronul clinicii de ovocite, şmecher de Dorobanţi: M-am săturat să fac doar ce e bine, a face rău este mult mai pervers
Yair Miron nu se sfieşte să vorbească despre sine şi tabieturile lui "neortodoxe". Pe profilul său de Hi5 vorbeşte cu dezinvoltură despre "cât de pervers este să faci rău" şi îşi etalează cu nonşalanţă maşinile de sute de mii de euro.

Procurorii DIICOT au extins ancheta în cazul traficului cu embrioni umani de la clinica Sabyc şi la doi medici români şi o asistentă, colaboratori ai israelienilor.

Mai mult, procurorii DIICOT au închis pe moment principala sursă de venit a tânărului. Clinica Sabyc a fost pusă sub sechestru cu tot cu embrioni, ovocite şi banca de spermă.

Anchetatorii încearcă să găsească în momentul de faţă o soluţie pentru depozitarea acestora. Pentru că multe dintre ele au termen de valabilitate foarte mic: 3, 4 zile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”