Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 5 iulie 2009

Patronul Formulei 1, Ecclestone: Prefera regimurile totalitare, il lauda pe Hitler si crede ca Saddam era singurul capabil sa tina Irakul sub control

Proprietarul drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone, a declarat că preferă regimurile totalitare şi l-a lăudat pe Adolf Hitler pentru abilitatea de a conduce oameni şi de a rezolva lucrurile, adăugand că acesta nu a fost un dictator, informează AFP, preluat de NewsIn.

"In multe privinţe, este teribil să spun, dar in afara faptului că Hitler a fost luat de val şi convins să facă lucruri pe care nu ştiu dacă a vrut sau nu să le facă, el era capabil să conducă oameni şi să rezolve lucruri. Nu a fost dictator", a afirmat Ecclestone.

Ecclestone a vorbit despre un alt personaj controverat, Saddam Hussein, spunand că acesta era singurul care ţinea sub control Irakul: "Toţi am făcut o mare greşeală cand am susţinut ideea inlăturării lui Saddam Hussein. El era singurul care putea controla acea ţară. Intervenim in alte ţări şi nu avem nici-o idee despre mentalitatea lor. Americanii probabil au crezut că Bosnia este un oraş din Miami. Oamenii mor de foame in Africa şi noi nu facem nimic acolo, dar ne implicăm in lucruri pe care ar trebui să le lăsăm aşa cum sunt".

Printre liderii pe care patronul Formula 1 ii preferă este Margaret Thatcher: "A luat decizii bune şi a rezolvat treburi. Ea a fost cea care a construit, incet-incet, această ţară. Acum iar am devenit delăsători. Tipii ăştia, Gordon şi Tony, incearcă să se facă plăcuţi de toată lumea. Max (n.r.preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Max Mosley) ar face o treabă grozavă. El este un bun lider. Nu cred că trecutul său va fi o problemă".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”