Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 30 noiembrie 2009

Cezar Preda, despre Geoana: N-am văzut în viaţa mea un laş mai mare şi un fătălău

Vicepreşedintele PDL deputatul Cezar Preda a declarat, duminică, la Buzău, într-o conferinţă de presă, că Mircea Geoană este "un laş şi un fătălău" pentru că refuză să participe la o dezbatere publică împreună cu Traian Băsescu pe teme referitoare la viitorul românilor.

Liderul democrat-liberal l-a catalogat pe candidatul PSD la alegerile prezidenţiale ca fiind "laş şi fătălău" pe motiv că ar refuza o dezbatere publică faţă în faţă cu candidatul PDL la Preşedinţie, Traian Băsescu.

"Este un laş, un fătălău, fuge de dezbaterile directe între el şi Traian Băsescu. Ei şi-au făcut un calcul simplu: să nu vadă românii cât de slab este, cât de superficial, iar românii să-şi aleagă preşedintele cu ce văd la televiziunile lui Vântu, Voiculescu şi Patriciu, moguli care s-au pus în slujba lui Mircea Geoană", a declarat Preda.



În acelaşi context, Cezar Preda a lansat un apel public către preşedintele-director general al TVR, Alexandru Sassu, pentru a organiza debateri la televiziunea publică între cei doi candidaţi.

"Fac apel la Alexandru Sassu să iasă public şi să invite în faţa naţiunii la dezbateri pe cei doi candidaţi, aşa cum a promis, luni şi vineri, nu să fugă şi să se ascundă în spatele dezinteresului echipei de campanie a lui Mircea Geoană. Trebuie să iasă şi să se bată cu Traian Băsescu pe proiecte pentru viitorul românilor. N-am văzut însă în viaţa mea un laş mai mare şi un fătălău ca acest candidat la preşedinţia ţării. El nu ştie nici câţi români sunt pe acest pământ, şi atunci cum să conducă el o ţară?", a conchis Cezar Preda. sursa: mediafax.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”