Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 22 noiembrie 2009

Creierul lui Mussolini, scos la vanzare pe eBay

Nepoata dictatorului fascist Benito Mussolini a raportat disparitia unor parti din creierul bunicului ei, care au fost ulterior scoase la vanzare pe Internet.

Alessandra Mussolini, in prezent politician neofascist si membru al Parlamentului European, a declarat ca a informat politia imediat ce a observat disparitia, relateaza BBC.

La scurt timp de la disparitia de la spitalul Policlinico din Milano, parti din creier si sange au fost scoase la vanzare pe eBay, chiar daca politica site-ului este de a nu se licita tesuturi umane. Pretul initial cerut a fost de 15.000 de euro.

Marfa a fost scoasa de la vanzare imediat, inainte ca cineva sa apuce sa liciteze, angajatii eBay depistand incalcarea normelor.

Medicii de la Policlinico spun insa ca in spital nu se mai afla de multa vreme ramasitele lui Mussolini.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”