Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 17 noiembrie 2009

Filiera Iliescu in Rusia l-a bagat in gura lupului pe Geoana

Iliescu a incercat prin intermediul filierei sale din Rusia - via KGB - sa-l introduca pe Mircea Geoana in haremul "Marelui Urs".

Gafa - a cata oara comisa de liderul pesedist - a fost motivata, fara pic de rusine, de Prostanac prin faptul ca s-ar fi dus la Tarul Putin ca sa "normalizeze" relatiile cu Rusia! Toata lumea stie ca "Moscova nu crede in lacrimi", numai tandemul Iliescu & Geoana are impresia ca "Marele Urs" ii va ajuta sa castige alegerile fara sa ceara nimic! Prostanacul a uitat ca, pe vremea turcilor, tronul se platea nu numai cu prosternare la picioarele Sultanului, sau cu oferirea de placeri de tip "Radu Cel Frumos", ci, in primul rand, cu daruri si biruri imense, obtinute de "Domnitor" pe spi narea poporului. Dar, asa cum ne-a aratat foarte clar la Bucuresti, in aceste zile de cosmar, prin intermediul sindicalistului pese dist de la Metrou, Ion Radoi, lui Geoana nu-i pasa de alegatori ori de viitorul Romaniei. Ce daca vom reveni sub tutela Rusiei lui Putin? Daca Prostanacul va pune la picioarele consoartei sale de etnie aromana covorul rosu spre Palatul Cotroceni, totul va fi minunat. Pentru el. Altfel, Mircica risca un mat conjugal de la Mihaela. sursa: ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”