Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 2 noiembrie 2009

Monica Macovei: Ion Iliescu a fost un blestem pentru Romania

Ion Iliescu a fost un blestem pentru Romania, sub presedintia sa tara impartindu-se in saraci si baroni, a declarat, duminica seara, europarlamentarul PD-L, Monica Macovei.

"Sa nu uitam de mineriada. Sub mandatele lui Ion Iliescu a inflorit coruptia. Reforma in Justitie nu s-a facut sub conducerea lui Iliescu. El a impartit tara in saraci si in baroni", a afirmat Macovei, incercand sa aduca un contrargument la declaratia pesedistei Lia Olguta Vasilescu, care l-a dat drept exemplu de om care nu si-a marit averea cat a stat la Cotroceni.


Macovei considera ca, prin crearea DNA, s-a putut face diferentierea intre ceea ce a insemnat regimul Iliescu si ce a insemnat conducerea lui Traian Basescu.
"In 2005 am creat DNA, inainte aceasta institutie alerga dupa conductorii de tren. Ulterior au fost trimisi in judecata peste 20 de ministri parlamentari, din multe partide. Testele de integritate au fost promulgate de mine", a adaugat Monica Macovei, in cadrul unei emisiuni la Realitatea Tv.

Sever Voinescu: Referendumul, mai important decat alegerile


"Indraznesc sa spun ca referendumul este mai important decat alegerile prezidentiale pentru ca romanii vor spune acum ceea ce doresc. Nimic altceva nu ii mai misca pe romani, nici macar presa", a declarat purtatorul de cuvant in campania electorala a lui Traian Basescu, Sever Voinescu.

Acesta a laudat initiativa presedintelui de a apela la popor, atunci cand clasa politica "nu l-a ajutat". sursa:
ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”