Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 17 noiembrie 2009

Praga: Nationalistii cehi, la 20 de ani de la caderea comunismului, au marsaluit impotriva totalitarismului actual



In jur de 400 de manifestanti nationalisti au marsalui astazi la Praga. Manifestatia a avut loc cu prilejul implinirii a 20 de ani de la caderea regimului comunist cehoslovac, prilej de a afirma inca o data opozitia fata de totalitarismul manifestat de regimul pseudo-democrat instaurat in Republica Ceha.
Marsul a plecat din apropierea Teatrului National si s-a incheiat pe malul celalalt al raului Vltava. Participantii au fost in mare parte membri ai Partidului Muncitorilor si simpatizanti ai acestora, alaturi de care au marsaluit membri ai gruparii Narodni Odpor (Rezistenta Nationala), Nationalistii Autonomi din Cehia dar si nationalisti autonomi din Slovacia de unde au mai venit si membri ai Slovenska Pospolitost in fruntea carora s-a aflat liderul organizatiei Marian Kotleba.
Pe traseul marsului au avut loc cateva incidente minore cand au fost raniti provocatori 'anti-fascisti' si un jurnalist (consecinta a agresiunii mediatice la care sunt supusi patriotii cehi in cei 20 de ani de falsa democratie).









(video mass-media)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”