Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 13 noiembrie 2009

România, pe locul trei în Europa după numărul avorturilor

România ocupă locul trei în Europa în privinţa numărului întreruperilor de sarcină cu peste 150.000 de avorturi în 2007, potrivit celor mai recente date furnizate de biroul european de statistică, Eurostat.

Primele două locuri sunt ocupate de Marea Britanie şi Franţa.

Italiencele ocupă locul patru în top, cu 126.562 întreruperi de sarcină în 2007, iar pe locul următor se află Spania, cu 112.138.

Britanicele fac anual 219.336 de avorturi, ocupând astfel lorcul cinci la nivel mondial, după rusoaice, americance, indience şi nipone. sursa: adevarul.ro

“Sinucidere de rasa = Disparitia unei rase, natiuni, etnii, populatii tinde atunci cand prin refuzul sau impiedicarea membrilor sai de a avea copii, rata natalitatii scade sub rata mortalitatii.” - extras din cartea lui David Duke, Rasa si realitate, disponibila in Biblioteca Victoria Finala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”