Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 23 noiembrie 2009

Sase chinezi s-au batut in Spitalul Floreasca

Trei chinezi au necesitat internarea la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala in urma unei altercatii care a avut loc in holul spitalului, cauza incidentului soldat cu sase victime nefiind cunoscuta, a precizat dr. Mircea Beuran, managerul unitatii.

Duminica, in jurul orei 14.00, in holul spitalului Floreasca a avut loc o altercatie soldata cu sase victime de nationalitate chineza, care au primit ingrijire medicala in camerele de garda.

Trei dintre persoane au necesitat internarea, iar in prezent starea lor este stabila, fara risc vital.

Printre ranile suferite de persoanele de nationalitate chineza se numara contuzii (umar, antebrat, genunchi), traumatisme cranio-cerebrale sau hematoame.

Dintre victimele internate, una prezinta o plaga taiata cu sectiune musculara, o alta o plaga parietala, o contuzie forte la genunchiul stang si o plaga de sapte centimetri prin injunghiere cu cutit, iar a treia prezinta un traumatism cranio-cerebral minor, un hematom epicranian temporal drept, un traumatism facial, o contuzie toraco-abdominala, una la antebrat, una la genunchi si una la umarul stang. sursa: ziare.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”