Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 25 noiembrie 2009

Tătarii îl susţin pe Geoană, după ce Băsescu a declarat că a creştinat un musulman

Uniunea Democrată Tătară (UDT) recomandă musulmanilor să îl voteze pe Mircea Geoană în turul al doilea al prezidenţialelor, conform unui comunicat al UDT, care menţionează că Uniunea este deranjată de afirmaţia lui Traian Băsescu privind fapta frumoasă pe care a făcut-o când a creştinat un musulman.


Potrivit comunicatului remis miercuri agenţiei MEDIAFAX, în urma şedinţei extraordinare a Uniunii Democrate Tătare de luni, la iniţiativa preşedintelui filialei UDT Bucureşti, Sali Ernis, a fost aprobată prin vot susţinerea în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale a lui Mircea Geoană şi formularea unei recomandări musulmanilor să voteze cu liderul PSD.

"Am aşteptat o reacţie de la organizaţiile mai vechi şi poate mai în măsură decât noi în legătură cu cea mai «frumoasă» faptă a domnului preşedinte Traian Băsescu: «...am creştinat un copil musulman!» care deşi «prinde» foarte bine la electoratul român şi poate chiar este lăudabilă din punct de vedere ortodox ne deranjează din două puncte de vedere:

a) creştinarea unui musulman adult o vedem ca fiind liberă alegere a fiecărui om de a trăi credinţa în care simte, dar creştinarea unui copil care nu are puterea să aleagă, nu credem că este un gest lăudabil,

b) se acreditează ideea că acel copil a fost «salvat» prin creştinare de la soarta crudă de a fi musulman toată viaţa", se arată în comunicat.


Uniunea Democrată Tătară întreabă dacă oare a fi ortodox înseamnă a fi superior unui musulman şi pe baza căror criterii se poate face această apreciere.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în confruntarea electorală organizată de IPP, răspunzând unei întrebări, că cea mai frumoasă faptă din viaţa lui este creştinarea unui copil musulman. sursa: mediafax.ro

Citeste si „Tătarii votează cu Geoană“ - încă o manipulare marca Realitatea TV

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”