Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 7 decembrie 2009

94,8% dintre romanii basarabeni l-au votat pentru Traian Basescu - surse

Traian Basescu a fost votat de 94,8% dintre alegatorii romani din Republica Moldova, in timp ce Mircea Geoana a obtinut 5,2%, potrivit Unimedia.md, care citeaza surse din cadrul Ministerului roman al Afacerilor Externe.

La alegerile din primul tur, Traian Basescu a obtinut sprijinul a 90,7% dintre alegatorii romani din R. Moldova. Pe locul doi s-au clasat Crin Antonescu cu 3,7%, urmat de catre Mircea Geoana – 3,5%.

In total, in Republica Moldova au votat pana la ora 21:00 12.300 alegatori. La alegerile din 22 noiembrie au votat 8.777 alegatori. hotnews.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”