Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 26 decembrie 2009

BEYOND TORTURE -The gulag of Pitesti ROMANIA










4 comentarii:

anca spunea...

Exista la Pitesti un monument ridicat in memoria celor chinuiti in inchisorile comuniste. Are harta Romaniei pe care sunt semnalate toate locurile unde au fost inchisori, centre de reeducare...E..monstruos cat de multe au fost!!!

Anonim spunea...

Aproape la fel de monstruos este ca unii regreta acel regim, ca unii umbla cu tricouri cu Che Guevarra (un asasin comunist cu sange rece, vinovat pt uciderea a 1.000 de civili in calitatea sa de Presedinte al tribunalului revolutionar Cubanez, si care a declarat: "Iisus a esuat ca revolutionar. Cand ma intalnesc cu El Il strivesc ca pe un vierme".)

O fraza din discursul lui Che Guevara sună astfel: “Trebuie să spunem un adevăr foarte cunoscut, pe care l-am exprimat mereu în lume: am împuşcat, împuşcam şi vom continua să împuşcăm atâta timp cât o să trebuiască. Lupta noastră este o luptă până la moarte”.

Premiile „Che Guevara“ pentru tinerii social-democrati

Che Guevara cu tocă pe sigla Taberei TSD, o imagine pentru istoria prostiei

Scoala stefan gheorghiu creeaza inca monstri.

vlad spunea...

http://vladenko.wordpress.com/category/experimentul-pitesti/

Anonim spunea...

vlad, iti recomandam ca pe viitor sa folosesti codul pentru a aparea linkul direct in comentariu. Toate cele bune.
Succes!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”