Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 6 decembrie 2009

Cine a castigat alegerile prezidentiale?

E o intrebare care nu isi va gasi un raspuns pana maine dimineata, desi ambii candidati s-au declarat invingatori. Unele institute de sondaj au dat publicitatii rezultatele lor la exit poll-uri, efectuate pana la orele 21, dar exceptand electorii din diaspora (fiefuri puternice ale lui Traian Basescu, mai ales Basarabia/"Republica Moldova"). Incertitudinea va pluti pana maine, iar cei doi candidati si suporterii lor cei mai infocati vor avea o noapte alba.

Mircea Geoană a avut o declaraţie triumfală din Kisellef. "Împreună am învins! Este o noapte frumoasă pentru democraţia românească. Am avut emoţii. Vreau să le mulţumesc, în primul rând, lui Crin Antonescu şi prietenilor liberali. Este victoria lui Crin, în aceeaşi măsură ca şi a mea”, a spus candidatul PSD.


Am învins ca în 2004, vă asigur că la ora 19.00 sondajele corecte arătau că l-am învins pe Mircea Geoană. Peste cinci milioane de romani au avut o opţiune clara pentru modernizarea României", a răspuns Băsescu din Modrogan.
Mircea Geoană si Traian Băsescu sunt despărţiţi de câteva procente, conform sondajelor finale de la ora 21.00



Votul continua, la ora 21.00, în 204 secţii din Europa, America de Nord şi America de Sud
Votul românilor din străinătate continua, la ora 21.00, ora României, în 204 din cele 294 de secţii deschise în afara ţării, informează MAE.

La ora 21.00, ora României, votul în străinătate continua în 204 din cele 294 de secţii deschise de MAE în ţări precum: Belgia (4 secţii), Cehia (2 secţii), Danemarca (1 secţie), Franţa (9 secţii), Germania (5 secţii), Olanda (2 secţii), Suedia (2 secţii), Croaţia (1 secţie), Nigeria (2 secţii), Tunisia (1 secţie), Irlanda (1 secţie), Marea Britanie (8 secţii), Portugalia (3 secţii), Maroc (1 secţie), Brazilia (2 secţii), Argentina (1 secţie), Canada (4 secţii), Columbia (1 secţie), SUA (28 secţii), Mexic (1 secţie). informeaza mediafax.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”