Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 7 decembrie 2009

Fanii "Poli" Timişoara îi onorează an de an pe martirii Revoluţiei

La ultimul meci pe teren propriu din fiecare sezon, an de an, suporterii lui "Poli" dedică o coregrafie eroilor din decembrie 1989. Partida cu Pandurii de duminică nu a făcut excepţie.

În debutul reprizei secunde, fanii timişoreni i-au omagiat pe martirii Revoluţiei din 1989. Coregrafia afişată de suporterii bănăţeni înfăţişa silueta clădirii Operei din centrul oraşului, zeci de bannere cu numele celor căzuţi pe străzile Timişoarei acum două decenii şi mesajul "De 20 de ani numele voastre înseamnă libertate".


Acesta nu este prima acţiune de acest gen a fanilor timişoreni. Anul trecut, coregrafia a fost o pânză mare reprezentând un cimitir şi textul "Istoria se scrie, rămâne aducere aminte / Sângele lor urlă din morminte",iar acum doi ani Peluza Sud a fost umplută de steaguri pe două beţe desenate cu o mână care arată semnul victoriei şi mesajul "Respect '89".
sursa: adevarul.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”