Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Geoană aruncă în luptă încă un nume nevinovat: Părintele Galeriu


Pe Radu Sîrbu îl înţeleg că l-a deturnat, din veşnicie, pe Corneliu Coposu şi l-a adus , prin spiritism, pentru cîteva minute, la masa la care a semnat Ciuhandu predarea în mîinile comuniştilor a PNŢCD. Radu Sîrbu e un fost turnător notoriu (nume de cod Apostatu, ofiţer de legătură colonelul Mladin), iar diversiunea e a doua natură a acestor colaboratori ai Securităţii. Am scris asta şi acum cîţiva ani despre Radu Sîrbu, m-a dat în judecată şi am căştigat! Deci, luaţi informaţia din sursă sigură! Mircea Geoană nu s-a lăsat mai prejos cu adusul celor trecuţi Dincolo în echipa lui. L-a invocat pe Părintele Galeriu, ca fost duhovnic al lui. Deci, vedeţi, Geoană nu numai că e credincios, el a avut şi duhovnic un personaj cunoscut al ortodoxiei contemporane! E un păcătos de lux! Deci, aşadar, prin urmare, dacă Părintele Galeriu i-a fost duhovnic, noi trebuie să-i fim votanţi.

Aducerea în discuţie a duhovnicului voia să fie, în calculul staffului, echivalentul Călugărului Vasile! Numai că nu prea ţine asta, cînd cîteva minute mai tîrziu ridici mîna de pe Biblie cînd juri!
Nu ştiu cît i-a folosit Prostănacului invocarea unor personalităţi care nu mai sînt printre noi. Mă tem ca maşinăria de partid din spatele lui Geoană să nu procedeze duminică la fel şi să aducă nişte morţi să voteze. Cum s-a mai întîmplat şi în alte dăţi!
sursa: morar.catavencu.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”